Engels Duits

                        Schoneluchtinhuis.nl
Bedrijfsfilosofie

AERIS Luchtzuivering is een initiatief van ing. A. Spronck. Gedurende zijn carrière als onderhoudsmanager in een ziekenhuis realiseerde hij zich dat complexe luchtzuiveringssystemen op operatiekamers zijn gebaseerd op eenvoudige basisprincipes die ook op kleinere schaal zeer effectief kunnen zijn.

De luchtkwaliteit in de randstad of langs drukke en wegen en industrie is vaak onder de norm. Men wordt zich steeds meer bewust van de schadelijke effecten van luchtvervuiling op onze gezondheid. Daarnaast wordt men zich in professionele omgevingen steeds meer bewust van de risico's die verontreinigingen in de lucht met zich meebrengen in relatie tot bedrijfsprocessen en medische behandelingen.

Diegene die de binnenluchtkwaliteit serieus willen verbeteren, zijn op zoek naar oplossingen die aantoonbaar werken en waar ze iets aan hebben. Niet alleen een goed verhaal. AERIS Luchtzuivering kan middels fijnstofmeting aantonen dat onze installaties uitstekend functioneren en hebben zo veel vertrouwen in onze systemen, dat we leveren onder de voorwaarde "niet tevreden = geld terug". 

Onze systemen zijn eenvoudig, robuust en in eigen beheer gebouwd waardoor een lange storingsloze levensduur wordt gegarandeerd en de aanschafkosten zo laag mogelijk blijven.

AERIS Luchtzuivering maakt deze professionele technieken voor iedereen toegankelijk.